in

Sådan laver du en lækker pizza på din Weber grill

Er du vild med pizza? Elsker du smagen af en dejlig, sprød skorpe? Så vil du blive glad for at vide, at du nemt kan lave en lækker pizza på din Weber-grill. Det eneste, du skal bruge, er noget frisk dej, dine yndlingsbelægninger og lidt tålmodighed. Læs videre for at lære, hvordan du laver en lækker pizza lige i din egen baghave. Bon appetit!

Forvarm grillen op til 350 grader

Forvarmning af grillen er et vigtigt skridt for at få den bedste smag ud af det, du griller. Det er et simpelt trin, der ikke tager lang tid, og det tager kun et par minutter at få grillen op på 350 grader Fahrenheit. Med forvarmning sikrer du dig, at din mad bliver hurtigere klar med fantastisk smag og konsistens. Tænd blot grillen, luk låget, og vent i ca. 10 minutter – indikatorlampen fortæller dig, hvornår den er varm nok! Nu er du klar til at begynde at tilberede alle de lækkerier, du har planlagt.

Mens grillen varmes op, skal du forberede din pizzadej

En pizzaaften er en glimrende måde at samle familien eller vennerne til lækker mad og sjov! Mens grillen er ved at blive forvarmet, hvorfor ikke gå i gang med at forberede din pizzadej? Det er nemt – du skal bare hente dine ingredienser i henhold til din opskrift eller pakkens anvisninger. Du vil tilføje al den gode ost, toppings og sauce på ingen tid! Før du ved af det, serverer du en varm pizza direkte fra Grillaholics-grillen!

Når dejen er klar, skal du forme den til en cirkel

Det er en vanskelig opgave at arbejde med dej, men det er bestemt besværet værd! Når dejen er klar, skal du forsigtigt rulle den ud til en 12-tommer cirkel – den skal være fin og jævn. Når den er helt rigtig, skal du sørge for at lægge den forsigtigt på en smurt bageplade; du vil ikke have, at noget af dit hårde arbejde går til spilde! Nu vil dine opskrifter kunne blive til som planlagt.

Fordel din yndlingspizzasauce på dejen

At lave din egen pizza derhjemme er en fantastisk måde at nyde dit yndlingsmåltid på i dit eget hjem! Begynd med at smøre din yndlingspizzasauce på dejen og top den med revet mozzarellaost. Derefter kan du drysse de toppings på, som du har lyst til – fra klassiske pepperoni-skiver til kreative kombinationer som grillet kylling, peberfrugter eller endda ananas. Når du laver pizzaer derhjemme, kan du lave dem præcis, som du vil have dem!

Læg forsigtigt pizzaen på grillen

Der er intet bedre end duften af en frisklavet pizza, der bages i ovnen eller på grillen! Når du laver pizza derhjemme, er det vigtigt at placere pizzaen forsigtigt på den varme grillflade. Efter ca. 10-12 minutter, eller indtil skorpen er flot og gyldenbrun, og osten er smeltet og boblende, kan du tage den af og nyde et lækkert hjemmelavet måltid. Den vil helt sikkert tilfredsstille selv dine hårdeste kritikere!

Skær den i skiver, og server straks

Tilfredsstil din trang ved at lave noget lækkert på ingen tid! Skær det i skiver, og server det. Nyd et varmt, frisktilberedt måltid selv på de travleste dage! Brunch, aftensmad eller en snack til mellemtiden – uanset hvad du har lyst til, hvorfor så ikke prøve at lave noget lækkert i dag? Uanset hvad du laver, så glem ikke at nyde hver en bid af din lækre kreation – det er trods alt det, det handler om at lave mad!

Nu hvor du ved, hvordan man griller pizza, kan du tænde op i grillen og prøve det! Dette er den perfekte sommeraftens-løsning, når du ikke ønsker at opvarme dit køkken. Eksperimenter med forskellige dejeforme, saucer, oste og toppings for at finde din perfekte kombination. Og hvis grillen ikke er din ting, er der ingen grund til bekymring – du kan altid lave denne opskrift i ovnen. Du skal blot forvarme ovnen til 350 grader Fahrenheit og bage den i 10-12 minutter. God fornøjelse!